ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς - Χουρκάτς 0-2: Πρόωρος αποκλεισμός από το Cincinnati Masters για τον Έλληνα τενίστα

Greece's Stefanos Tsitsipas reacts after losing a point to Switzerland's Alexander Ritschard during their singles tennis match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Alastair Grant)
Greece's Stefanos Tsitsipas reacts after losing a point to Switzerland's Alexander Ritschard during their singles tennis match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, June 28, 2022. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Πρόωρος αποκλεισμός από το Cincinnati Masters για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος γνώρισε την ήττα από την Χούμπερτ Χουρκάτς με 2-0 σετ στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Κακό ματς και αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Χούμπερτ Χουρκάτς και τέθηκε εκτός συνέχειας στο Cincinnati Masters.

Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε σε άσχημο βράδυ και δεν μπόρεσε να μπει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην οκτάδα του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-3 στο πρώτο σετ και με 6-4 στο δεύτερο, γνωρίζοντας έναν πρόωρο αποκλεισμό από την συνέχεια του Cincinnati Masters.

Ο Έλληνας τενίστας με αυτή την ήττα έχασε την ευκαιρία που είχε με καλή πορεία στην διοργάνωση να διατηρηθεί στο No4 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Από την άλλη, ο Πολωνός τενίστας πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Πόπιριν, No58 της Παγκόσμιας κατάταξης.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ CINCINNATI MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ