ATP FINALS

Τσιτσιπάς: Απολογήθηκε στο κοινό, αλλά και στον Χούρκατς

Greece's Stefanos Tsitsipas leaves the pitch after injuring during the singles tennis match against Denmark's Holger Rune, of the ATP World Tour Finals at the Pala Alpitour, in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 14, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Greece's Stefanos Tsitsipas leaves the pitch after injuring during the singles tennis match against Denmark's Holger Rune, of the ATP World Tour Finals at the Pala Alpitour, in Turin, Italy, Tuesday, Nov. 14, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την απόφασή του να αποσυρθεί, αλλά και από τον Χούρκατς.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την εγκατάλειψή του από τον αγώνα με τον Χόλγκερ Ρούνε που σήμανε και το άδοξο τέλος της χρονιάς του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο 25χρονος Έλληνας τενίστας ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την απόφασή του να αποσυρθεί, αλλά και από τον Χούρκατς.

"Απολογούμαι σε όλους τους φιλάθλους και στο κοινό που ήρθε για να με υποστηρίξει σήμερα και να δει τον αγώνα. Είμαι πραγματικά λυπημένος που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τον αγώνα. Είναι επίσης κρίμα να μην δίνεις τη θέση αυτή σε κάποιον άλλον, για να προσπαθήσει τουλάχιστον να κάνει κάτι μ' αυτό.

Έκανα αμέτρητες επισκέψεις στους γιατρούς τις προηγούμενες ημέρες και μου πρότειναν να παίξω. Μου έδωσαν το πράσινο φως και μου είπαν να το δοκιμάσω. Δυστυχώς, ένιωσα απαίσια στο γήπεδο. Έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι έτοιμος γι' αυτό το ματς, αλλά δεν δούλεψε." ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

TAGS ATP FINALS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ