SPORTS & GOSSIP

Τσιτσιπάς: Απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο Ντουμπάι μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα

Τσιτσιπάς: Απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο Ντουμπάι μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η η αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα ταξίδεψαν για διακοπές στο Ντουμπάι προκειμένου να αφιερώσουν χρόνος ο ένας στον άλλο, με το κοινό τους πρόγραμμα να περιλαμβάνει φαγητό, χορό και μπάνιο στην πισίνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να συνεχίσει το Roland Garros πέρα από τα προημιτελικά όπου εκεί αποκλείστηκε από τον Κάρλος Αλκαράθ, με τη συνέχεια να βρίσκει τον Έλληνα πρωταθλητή να αναζητεί χρόνο για τον εαυτό του και τη νέα μεγάλη του αγάπη.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Πάουλα Μπαντόσα, με τον Τσιτσιπά να ταξιδεύει στο Ντουμπάι μαζί με την 25χρονη Ισπανίδα τενίστρια και το νέο ζευγάρι στο χώρο του τένις να ανεβάζει μάλιστα την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στους επίσημους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Πέρα μάλιστα από αυτή τη φωτογραφία, οι φανς των δύο τενιστών είχαν την ευκαιρία να δουν και άλλες φωτογραφίες του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Ντουμπάι τα τελευταία 24ωρα, με τον Τσιτσιπά και την Μπαντόσα να δίνουν μάλιστα ρεσιτάλ ως χορευτές και κολυμβητές, όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος σε video που διέρρευσαν στα social media.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ