ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Ανυπομονώ για την αναμέτρηση με τον Ρουντ"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τον πόνο που σημείωσε κόντρα στον Φράνσις Τιαφόε
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τον πόνο που σημείωσε κόντρα στον Φράνσις Τιαφόε © 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Μετά την επικράτηση απέναντι στον Κάρεν Χατσάνοφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στα ημιτελικά του Τορόντο (από το 2018). Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κάσπερ Ρουντ (19:00, COSMOTE SPORT 6 HD).

Μετά την εύκολη επικράτηση απέναντι στον Κάρεν Χατσάνοφ με 2-0 σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του στα ημιτελικά του Τορόντο (από το 2018). Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει ένα όχι και τόσο εύκολο “εμπόδιο”.

Ο λόγος για τον Νορβηγό, Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος έχει πάει στο Τορόντο μετά από τρεις εκπληκτικές εβδομάδες, οι οποίες συνδυάστηκαν με ισάριθμους τίτλους, όλοι σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε… ανυπόμονος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εξάλλου οι μνήμες από τον αποκλεισμό του στη Μαδρίτη, τον περασμένο Μάιο από τον Νορβηγό είναι ακόμα… νωπές.

“Ανυπομονώ γι αυτό το παιχνίδι. Έχουμε παίξει ο ένας κόντρα στον άλλον στο παρελθόν. Δεν είναι εύκολο να παίζει απέναντί του.”, δήλωσε ο Νο3 του κόσμου. Ο Κάσπερ είναι ένας παίκτης ο οποίος εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Είχε μια καταπληκτική σεζόν στο χώμα.

Σερβίρει εξαιρετικά, βρίσκει ρυθμό στο σερβίς του και ειδικά στα πρώτα σερβίς. Είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσω προσοχή και να ασκήσω μεγαλύτερη πίεση.

Είμαστε στην ίδια ηλικία και μεγαλώσαμε παίζοντας ο ένας με τον άλλον. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση".

Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάσπερ Ρουντ ανοίγουν την αυλαία των προημιτελικών στο κεντρικό κορτ στις 19:00 (COSMOTE SPORT 6 HD)

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ