DAVIS CUP

Τσιτσιπας - Αντράντε 2-0: Ο Στέφανος έδωσε την πρόκριση στην Ελλάδα στην επόμενη φάση του Davis Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Αντρές Αντράντε και έδωσε την πρόκριση στην Ελλάδα στην επόμενη φάση του Davis Cup.

Το καθήκον του έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Αντρές Αντράντε. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ του αντιπάλου του από το Εκουαδόρ και έδωσε την πρόκριση στην Ελλάδα στην επόμενη φάση του Davis Cup.

Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει τον επόμενο αγώνα της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και εάν προκριθεί θα πάρει το εισιτήριο για τους αγώνες ανόδου που θα διεξαχθούν τον Φεβρουάριο του 2023.

Το ματς: Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους δίχως ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι οδηγηθήκαμε στη διαδικασία του τάι μπρέικ.

Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του. Για την ακρίβεια ο Αντράντε πήρε μόλις έναν πόντο με τον Στεφ να κλείνει το σετ με 7-6 (1).

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα έγιναν πιο απλά για το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε βρει πια ρυθμό και κατάφερε να προηγηθεί με 4-0.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν απλά για τον Στεφ ο οποίος έκλεισε το σετ με 6-1 και το τέλος του αγώνα βρήκε εκείνον και τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν.

TAGS DAVIS CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ