WIMBLEDON

Τσιτσιπάς: Αναβλήθηκε ο αγώνας του με τον Τιμ, την Τετάρτη θα συνεχιστεί η αναμέτρηση

Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Austria's Dominic Thiem in a first round men's singles match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 4, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Austria's Dominic Thiem in a first round men's singles match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 4, 2023. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Τιμ διακόπηκε στο δεύτερο σετ λόγω βροχής και θα συνεχιστεί την Τετάρτη μετά από απόφαση των διοργανωτών.

Σχεδόν 1,5 σετ πρόλαβαν να παίξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντόμινικ Τιμ πριν τους σταματήσει η βροχή και στη συνέχεια να οδηγήσει τους διοργανωτές στην οριστική αναβολή του αγώνα.

Ο Αυστριακός κάνοντας το μοναδικό break του πρώτου σετ κατάφερε να κατακτήσει το σετ με 6-3. Στο δεύτερο ο αγώνας διακόπηκε με το σκορ στο 4-3 υπέρ του Τσιτσιπά.

Οι άνθρωποι του τουρνουά περίμεναν την πορεία της βροχής και τελικά αποφάσισαν την αναβολή του αγώνα ο οποίος και αυτός αναμένεται να προστεθεί στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ