BARCELONA OPEN

Τσιτσιπάς - Αλκαράθ: Η ώρα και το κανάλι του σπουδαίου τελικού στο Barcelona Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάρλος Αλκαράθ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάρλος Αλκαράθ © 2021 SETH WENIG/AP PHOTO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό του Barcelona Open. Η ώρα και το κανάλι της μεγάλης αναμέτρησης.

Ο τελικός που περίμεναν όλοι στο Barcelona Open επιβεβαιώθηκε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάρλος Αλκαράθ θα κοντραριστούν το απόγευμα της Κυριακής (23/04, 17.00).

Ο μεγάλος τελικός, όπως και όλο το υπόλοιπο τουρνουά, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 6. Αυτή θα είναι η τέταρτη αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο τενίστες με το Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξη να μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί και πέρσι αντιμέτωποι στην προημιτελική φάση με τον Αλκαράθ να παίρνει τη νίκη μετά από έναν συναρπαστικό σε εξέλιξη αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς αν επικρατήσει στον τελικό θα ανέβει ξανά στο Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ σε περίπτωση ήττας θα παραμείνει στο Νο5. Από την άλλη ό,τι και να γίνει ο Ισπανός θα παραμείνει στο Νο2 πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Οι δυο τους έχουν εξασφαλίσει με την παρουσία τους στον τελικό 254.825 ευρώ και όποιος καταφέρει να πάρει το τρόπαιο θα λάβει 477.795 ευρώ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί τον δέκατο τίτλο της καριέρας του και τον πρώτο σε τουρνουά ATP 500 (μετρά 0/9 σε τελικούς αντίστοιχων τουρνουά), ενώ ο Ισπανός από τη σειρά του ψάχνει τον ένατο τίτλο του.

TAGS BARCELONA OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ