ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Το υπέροχο μήνυμα του Τσιτσιπά στη Σερίνα Γουίλιαμς: "Είσαι η μοναδική τενίστρια που μου έχει κάνει άσο"

Ο Τσιτσιπάς με τη σερίνα Γουίλιαμς το 2018 στο Hopman Cup
Ο Τσιτσιπάς με τη σερίνα Γουίλιαμς το 2018 στο Hopman Cup © 2018 AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Σερίνα Γουίλιαμς και την αποχώρησή της από τη δράση. Τόνισε πως είναι εμπνευσμένος από εκείνη και ελπίζει να επιστρέψει στο τένις, αυτή τη φορά ως προπονήτρια.

Με τα καλύτερα λόγια για τη Σερίνα Γουίλιαμς μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τη Νέα Υόρκη ενόψει της αποχώρησης της 40χρονης Αμερικανίδας από τη δράση.

Ο Έλληνας τενίστας έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη Βασίλισσα του παγκοσμίου τένις, μιλώντας στην κάμερα του Eurosport.

"Θέλω να σε συγχαρώ για τη φοβερή καριέρα σου, είσαι η μοναδική τενίστρια που έχει κάνει άσο απέναντί μου, οπότε συγχαρητήρια -και- γι' αυτό. Δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό για εμένα, αλλά τρέφω απεριόριστο σεβασμό για όλα όσα έχεις προσφέρει στο άθλημά μας.

Είμαι περισσότερο από εμπνευσμένος, από το γεγονός ότι έχω περάσει αρκετό χρόνο μαζί σου στο Tour και σου εύχομαι καλή επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου. Ελπίζω, να επιστρέψεις στο επαγγελματικό τένις, ως προπονήτρια, παρέα με την Ολύμπια.

Το πιο σημαντικό πράγμα, είναι ότι είσαι μια εξαιρετική μητέρα. Το βλέπω με τα μάτια μου τα τελευταία δυο χρόνια. Μείνε χαρούμενη και απόλαυσε τις στιγμές σου εκτός Tour", είπε ο Στέφανος.

Όσα είπε ο Έλληνας τενίστας:

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP WTA US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ