VIRAL

Το ξανθό μαλλί του Φέντερερ και η αποθέωση από τον Τιμ

Ο Ρότζερ Φέντερερ
Ο Ρότζερ Φέντερερ AP PHOTO

Το TennisTV θυμήθηκε, με αφορμή το τουρνουά του Ρότερνταμ, το ξανθό μαλλί του Ρότζερ Φέντερερ το μακρινό 1999 και ο Τιμ αποθέωσε τον Ελβετό για εκείνη την επιλογή του.

Κάποια πράγματα που κάναμε μικρότεροι τα βλέπουμε αργότερα και γελάμε. Αυτό συνέβη και στον Ρότζερ Φέντερερ όταν από το Tennis TV του υπενθύμισαν τις ξανθές πινελιές που είχε στο μαλλί του όταν έκανε τα πρώτα του βήματα.

Ο θρυλικός Ελβετός κλήθηκε να σχολιάσει ένα βίντεο από το τουρνουά του Ρότερνταμ το 1999 και να μιλήσει για τις αναμνήσεις του από τη διοργάνωση. Μάλιστα, ένα από τα πράγματα που επεσήμανε και ο ίδιος ήταν τα ξανθά του μαλλιά.

"Τότε προσπαθούσα να κάνω το ξεπέταγμά μου στο tour. Δεν ήμουν ακόμα παίκτης του Top100 και είχα ξανθά μαλλιά" είπε μεταξύ άλλων ο Φέντερερ.

Πάντως όπως θα δείτε και στα σχόλια της σχετικής ανάρτησης ο Ντόμινικ Τιμ έχει διαφορετική άποψη σε σχέση με τους υπόλοιπους αφού όπως έγραψε χαρακτηριστικά λάτρευε τα ξανθά μαλλιά του Ελβετού. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και ο ίδιος έχει εμφανιστεί με ανάλογη κόμμωση.

TAGS VIRAL ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ