WIMBLEDON

Το Wimbledon θα έχει νέα βασίλισσα, τα ζευγάρια των ημιτελικών

Tunisia's Ons Jabeur celebrates after beating Kazakhstan's Elena Rybakina to win their women's singles match on day ten of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 12, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tunisia's Ons Jabeur celebrates after beating Kazakhstan's Elena Rybakina to win their women's singles match on day ten of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 12, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP PHOTO

Η Ονς Ζαμπέ επικράτησε με ανατροπή απέναντι στη Ριμπάκινα και έτσι θα έχουμε νέα πρωταθλήτρια στο Wimbledon. Τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών.

Μια μεγάλη νίκη πήρε η Ονς Ζαμπέ απέναντι στην Έλενα Ριμπάκινα παίρνοντας έτσι ρεβάνς στην για την ήττα της στον περσινό τελικό του Wimbledon.

Η αθλήτρια από την Τυνησία βρέθηκε πίσω στο στο σκορ χάνοντας στο τάι μπρέικ το πρώτο σετ 6-7 (5), αλλά πήρε τα επόμενα δύο με 6-4, 6-1 και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η Ζαμπέ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Σαμπαλένκα σε ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν η Σβιτολίνα με την Βοντρούσοβα.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη (13/07). Όλη η δράση του Wimbledon θα υπάρχει καθημερινά στο Matchcenter του SPORT24, ενώ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε τις μεταδόσεις κάθε ημέρας.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

  • Σβιτολίνα - Βοντρούσοβα
  • Ζαμπέ - Σαμπαλένκα
TAGS WIMBLEDON WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ