WIMBLEDON

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon: Ρίχνονται στη μάχη Ναδάλ, Κύργιος, Σφιόντεκ και Γουίλιαμς

Ο Ράφα Ναδάλ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Italian Open | 12 Μαΐου 2022
Ο Ράφα Ναδάλ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Italian Open | 12 Μαΐου 2022 @2022 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Στη μάχη της πρεμιέρας του Wimbledon ρίχνονται και οι Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5), Μαρία Σάκκαρη (Νο5) και Ράφαελ Ναδάλ (Νο4). Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από τρία κανάλια Novasports (Novasports Prime, Novasports 2HD και 13:00 Novasports 6HD).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (No5) θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο φετινό Wimbledon, αγωνιζόμενος στο Court 1 των εγκαταστάσεων του All England Club, την Τρίτη (28/6, περίπου στις 19:30, Novasports 2 και LIVE από το SPORT24).

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα ανοίξει τις υποχρεώσεις του στο 3ο Major της χρονιάς, αντιμετωπίζοντας τον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ (Νο188) στο τελευταίο προγραμματισμένο ματς της ημέρας στο Court 1.

Περίπου στις 19:30 αναμένεται να ξεκινήσει η αναμέτρηση του Στέφανου, αμέσως μετά το ντέρμπι της Σιμόνα Χάλεπ με την Καρολίνα Μούχοβα (17:30). Τον χορό των αγώνων στο συγκεκριμένο court θα ανοίξει η μάχη του Ματέο Μπερετίνι με τον Κριστιάν Γκαρίν (15:00).

Στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων, θα αγωνιστεί για 1η φορά η Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, αντιμετωπίζοντας στις 15:30 τη Βρετανίδα Τζάνα Φετ. Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο Wimbledon θα κάνει στις 17:30 ο Ράφαελ Ναδάλ, παίζοντας απέναντι στον Φρανσίσκο Τσερούντολο.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας στο Center Court, η "Βασίλισσα" Σερένα Γουίλιαμς θα παίξει απέναντι στη νεαρή Γαλλίδα Αρμονί Ταν, περίπου στις 20:00.

Πέραν του γεμάτου προγράμματος στα δυο μεγάλα courts του All England Club, ακόμη μεγαλύτερη δράση θα υπάρχει και στα υπόλοιπα γήπεδα, μιας και η βροχή της Δευτέρας (27/6) μετέφερε πολλά από τα ματς της 1ης ημέρας αγώνων, να διεξαχθούν στην 2η.

Ως εκ τούτου και η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με τη Ζόι Χάιβς, που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 της Δευτέρας, θα λάβει χώρα στις 13:00 της Τρίτης (Novasports 6 και LIVE από το Matchcenter του SPORT24), σε διαφορετικό γήπεδο (Court 3), από αυτό που είχε προγραμματιστεί αρχικά (Court 2).

Tο πρόγραμμα στα δυο μεγάλα Courts

CENTRE COURT – 15:30GR

  • Iga Swiatek - Janna Fett
  • Francisco Cerundolo - Rafael Nadal
  • Serena Williams - Harmony Tan

NO.1 COURT – 15:00GR

  • Matteo Berrettini - Cristian Garin
  • JKarolina Muchova - Simona Halep
  • Alexander Ritschard - Stefanos Tsitsipas

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ