ΤΕΝΙΣ

Το σκέφτεται ο Κόρια

RGS14 PARÍS (FRANCIA) 26.05.08.- El tenista argentino Guillermo Coria devuelve la pelota al español Tomy Robredo durante el partido de primera ronda del Torneo de Roland Garros que se disputa en París, Francia, hoy lunes 26 mayo. EFE/Philippe Perusseau EFE

Ο 43χρονος Τόμας Μούστερ ίσως... ενέπνευσε και την επιστροφή του Γκιγιέρμο Κόρια στην ενεργό δράση (video).

Πριν από τον Ναδάλ υπήρχε ο Κόρια στο χώμα! Ο Αργεντινός τενίστας, πρώην Νο3 στον κόσμο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο 28χρονος που έχασε μέσα από τα χέρια του τον τίτλο στο Ρολάν Γκαρός από τον συμπατριώτη του, τον Γκαστόν Γκάουντιο το 2004 σχολιάζοντας την επανεμφάνιση του 43χρονου Τόμας Μούστερ στα κορτ, είπε σε ρεπόρτερ της Olé.

Aν επέστρεψε στα τουρνουά στα 40, γιατί να μην μπορώ να το κάνω. Δεν αποκλείω τίποτα, στα 29, στα 30 χρόνια“, ήταν η απάντηση του Κόρια που προπονεί τον μικρότερο αδερφό του, Φεντερίκο αυτό τον καιρό.

Η καριέρα του “μάγκο” διακόπηκε εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών, ενώ δεν ξεπέρασε το γεγονός ότι έφτασε δύο πόντους μακριά από το Ρολάν Γκαρός και ενώ ήταν αήττητος στο χώμα εκείνη την περίοδο. Έπαιξε για τελευταία φορά στην ATP το 2009 στη Μπανγκόγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ