ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Το post του Γκόραν Ιβανίσεβιτς, του coach του Νόβακ Τζόκοβιτς, από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης

Το post του Γκόραν Ιβανίσεβιτς, του coach του Νόβακ Τζόκοβιτς, από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης
2021 AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Στην αναμονή βρίσκονται οι άνθρωποι του Νόβακ Τζόκοβιτς, την ώρα που εκείνος είναι στην απομόνωση στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν, με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς να ποστάρει μία εικόνα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Την ώρα που ουδείς μπορεί να μαντέψει τι θα συμβεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την συνοδεία του, ο προπονητής του πόσταρε μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης στο οποίο κρατούνται τις τελευταίες ώρες.

Ο παλαίμαχος σπουδαίος τενίστας, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, έγραψε "όχι το συνηθισμένο ταξίδι στην Αυστραλία", βάζοντας στην εικόνα και τον φυσιοθεραπευτή του Νόλε που βρίσκεται σε διαφορετικό δωμάτιο, σε απομόνωση, χωρίς το κινητό του τηλέφωνο.

Θυμίζουμε πως ο Τζόκοβιτς και οι άνθρωποί του έφτασαν στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν δίχως τα απαραίτητα έγγραφα, για την ακρίβεια με λάθος visa, με αποτέλεσμα να μην έχουν προς το παρόν τουλάχιστον δικαίωμα εισόδου στην χώρα εν όψει του Australian Open.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ