ΝΑΔΑΛ

Το μουσείο του Ναδάλ στη Μαγιόρκα άνοιξε νέο χώρο αφιερωμένο στο ισπανικό πρωτάθλημα

O Ραφαέλ Ναδάλ πανηγυρίζει την νίκη επί του Αλκαράθ στο Indian Wells τον Μάρτιο του 2022.
O Ραφαέλ Ναδάλ πανηγυρίζει την νίκη επί του Αλκαράθ στο Indian Wells στον ημιτελικό © 2022 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Η La Liga θα διαθέτει έναν καινούριο χώρο στο μουσείο Rafa Nadal Academy που έχει δημιουργήσει ο Ραφαέλ Ναδάλ στη Μαγιόρκα, που θα δώσει νέες εμπειρίες για την διοργάνωση στους επισκέπτες.

Το μουσείο Rafa Nadal Academy στη Μαγιόρκα που διατηρεί ο τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ, άνοιξε έναν νέο χώρο, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στους συλλόγους της La Liga, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (1/7).

Αυτή η έκθεση LaLiga θα έχει τις φανέλες των πρωταθλητών της LaLiga Santander και της LaLiga SmartBank, μια διαδραστική οθόνη όπου οι επισκέπτες του μουσείου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από τις 42 ομάδες των δύο κατηγοριών, επίσημες μπάλες και τρόπαια αγώνων. Θα περιέχει ακόμη και έναν πάγκο για να νιώθουν οι επισκέπτες σαν πραγματικοί επαγγελματίες παίκτες.

Στόχος είναι να πλησιάσει η διοργάνωση ακόμη πιο κοντά στους περισσότερους από 50.000 επισκέπτες που έρχονται κάθε χρόνο σε αυτό το εμβληματικό μουσείο αφιερωμένο στη φιγούρα του 34χρονου Ισπανού και πολλών άλλων αθλητών αναγνωρισμένου παγκόσμιου κύρους.

Το Μουσείο Ράφα Ναδάλ περιέχει την πρώτη και μοναδική έκθεση τροπαίων που κατέκτησε ο Ράφα Ναδάλ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, καθώς και αναμνηστικά και αντικείμενα που έχουν δωρηθεί από μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Τάιγκερ Γουντς, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Γιουσέιν Μπολτ, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Πάου Γκασόλ, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

TAGS ΝΑΔΑΛ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ