Το… lip balm που δίχασε τη Σαραπόβα & την παρέα της

Οι οκτώ καλύτερες τενίστριες στο Ίντιαν Γουέλς αποκάλυψαν μυστικά η μια για την άλλη. Απολαύστε το Q&A στη... Media Day του κορυφαίου τουρνουά εκτός Grand Slam (video)
Από τότε που ο δισεκατομμυριούχος Λάρι Έλισον απέκτησε τα δικαιώματα του μεικτού τουρνουά τένις στο Ίντιαν Γουέλς, το συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο βρισκόταν πάντα στη σκιά του πάλαι ποτέ… 5ου Grand Slam στο Μαϊάμι, θεωρείται ο καλύτερος σταθμός του επαγγελματικού τένις εκτός από τα Grand Slams.
Όλα τα μεγαλύτερα ονόματα του τένις (σ.σ. πλην των αδερφών Γουίλιαμς που δεν συμμετέχουν, καθώς τους είχαν επιτεθεί ρατσιστικά θεατές πριν από αρκετά χρόνια) συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις.
Και πολλές φορές τους ζητούν να κάνουν περίεργα πράγματα. Ένα από αυτά είναι να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο της WTA. Οι οκτώ καλύτερες παίκτριες του ταμπλό (Βικτόρια Αζαρένκα, Μαρία Σαραπόβα, Άγκνιεσκα Ραντβάνσκα, Πέτρα Κβίτοβα, Σάρα Ερένα, Αντζελίκ Κέρμπερ, Σαμ Στόσουρ και Κάρολαϊν Βοζνιάκι) κλήθηκαν και φέτος να απαντήσουν σε ερωτήματα για να δείξουν τι γνωρίζει η μια για την άλλη.
Σιγή προκλήθηκε μετά την ερώτηση “ποια παίκτρια θα ξοδέψει τα τελευταία οκτώ δολάρια που έχει σε ενυδατικό χειλιών“, ενώ η Σαραπόβα, η οποία είχε τραγουδήσει νωρίτερα το τραγούδι “Believe” της Cher στη συνέντευξη Τύπου, δεν έκρυψε στο τέλος τα συναισθήματα της για όλο αυτό το σκηνικό. Φυσικά έκανε και την απαραίτητη διαφήμιση στα καραμελάκια της.