ΤΕΝΙΣ

Το επόμενο τουρνουά του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Laver Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Laver Cup © 2022 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Σε δυο εβδομάδες θα επιστρέψει στο ATP Tour ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη του νίκη σε τελικό ATP 500 τουρνουά, γνωρίζοντας την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Αστάνα.

Σε δυο εβδομάδες θα επιστρέψει στο ATP Tour ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη του νίκη σε τελικό ATP 500 τουρνουά, γνωρίζοντας την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Αστάνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, αγωνίστηκε στον 9ο τελικό του σε τουρνουά της σειράς ATP 500, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στο άψογο παιχνίδι του αντιπάλου του.

Μετά την ήττα από τον Σέρβο, ο Στέφανος θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τα δύο τελευταία τουρνουά της κανονικής περιόδου και φυσικά το ATP Finals όπου θα συμμετάσχει για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης θα επιστρέψει ξανά στο Erste Bank Open της Βιέννης (24-30 Οκτωβρίου), πραγματοποιώντας ένα μικρό διάλειμμα από το απαιτητικό ATP Tour τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Στο indoor τουρνουά της Αυστριακής πρωτεύουσας θα βρεθούν επίσης και οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Κάμερον Νόρι, Τέιλορ Φριτς, Γιάνικ Σίνερ, Ματέο Μπερετίνι και Χούμπερτ Χουρκάτς.

Αυτή θα είναι η 3η συνεχόμενη συμμετοχή του Τσιτσιπά στο indoor τουρνουά της σειράς ATP 500. Το 2020 και το 2021, ηττήθηκε στο 2ο γύρο της διοργάνωσης από Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Φράνσις Τιαφό αντίστοιχα.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ