Τίτλος στη Βαλένθια για τον Μάρεϊ

Στον Μάρεϊ κατέληξε ο τίτλος του Όπεν της Βαλένθια, μετά τη νίκη του στον τελικό με 2-0 σετ επί του Γιούζνι
Ο 22χρονος Βρετανός, ο οποίος δεν είχε παίξει σε άλλο τουρνουά, μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Σεπτέμβριο στο US Open, δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Ρώσο και να κατακτήσει ακόμα τον τίτλο, εκμεταλλευομένος τα πολλά αβίαστα λάθη του Γιούζνι.
Γι’ αυτό άλλωστε επικράτησε με 6-3, 6-2 σε 1 ώρα και 8 λεπτά αγώνα, καθώς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη πίεση.
”
Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς πρόσφατα έπαιζε (ο Γιούζνι) καλά, αλλά σέρβιρα καλά και έπαιξα έξυπνα και είμαι χαρούμενος που κέρδισα σε 2 σετ“, δήλωσε ο Μάρεϊ μετά τον τελικό του τουρνουά, για να πει σχετικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, μετά και το δύσκολο ημιτελικό με τον Βερδάσκο:
”
Το σώμα μου πονάει, αλλά όλη την εβδομάδα ήταν μια χαρά, καθώς δεν είχα παίξει για πολύ καιρό“.
Ο Βρετανός, Νο4 του κόσμου έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί και στο Masters του Παρισιού, πριν το “World Tour Finals” που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο (22-29/11) και ολοκληρώνει τη σεζόν.