ΤΕΝΙΣ

Τι βουτιά Θεέ μου!

Ο Γκαέλ Μονφίς δεν πιστεύει πως είναι ο Iron Man. Είναι ο Superman και κατάφερε να ξεσηκώσει όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα του στο Ρολάν Γκαρός (video).

Ο Γάλλος Γκαέλ Μονφίς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Όχι αγωνιστική, αλλά… θεαματική. Μετά την προσωπογραφία (selfie) που ανέβασε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο διπλό στη Νίκαια και τον… τρελό χορό με τον νεαρό συμπατριώτη του, Λοράν Λοκολί την παραμονή του Ρολάν Γκαρός, ο Μονφίς πρόσφερε νέο σόου στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Με την αθλητικότητα του, την υπομονή του και την επιμονή του ο Μονφίς κυνήγησε έναν πόντο με αντίπαλο τον Γερμανό Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, Νο62 στον κόσμο, χτύπησε στις διαφημιστικές πινακίδες και… πετώντας στον αέρα,προσπάθησε να βγάλει την άμυνα.

Να σημειωθεί πως ο Μονφίς είχε ήδη πάρει τα δύο πρώτα σετ και προηγούνταν και στο τρίτο σετ. Δεν είχε λόγο για να το κάνει. Από την άλλη δεν θα ήταν ο Μονφίς αν δεν θα το έκανε.

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ” μεταξύ μας δεν είμαι ανόητος. Όταν βουτάς στον αγωνιστικό χώρο, είναι σκληρό το έδαφος. Δεν είμαι ο Iron Man, ξέρετε“. Το κοινό τον αποθέωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Του ζητήθηκε να κρίνει τη βουτιά του και ο 27χρονος Παριζιάνος με τα εκπληκτικά φυσικά προσόντα απάντησε ” δεν ήταν μια σπουδαία βουτιά. Θα με βαθμολογούσα με 5 στα 10. Θα μπορούσα να ήταν καλύτερη“.

Αντίπαλος του στους “32” του τουρνουά θα είναι ο εκκεντρικός Ιταλός Φάμπιο Φονίνι.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ