MADRID OPEN

Θαπάτα Μιράγες - Τσιτσιπάς 0-2: Στα προημιτελικά με επιβλητική εμφάνιση

Stefanos Tsitsipas, of Greece, celebrates his victory over Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, celebrates his victory over Lorenzo Musetti, of Italy, during a semi final open tennis tournament, in Barcelona, Spain, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός (ιδίως στο δεύτερο σετ) και ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες (6-3, 6-1), σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Madrid Open.

Το χώμα του ταιριάζει, το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός γι ακόμη μια φορά σε χωμάτινη επιφάνεια, κέρδισε με άνεση -μέσα σε 74 λεπτά- τον Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγες (6-3, 6-1) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Madrid Open.

Με εξαίρεση κάποια αδυναμία το σερβίς, στο πρώτο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε, κάνοντας το ένα μπρέικ μετά από το άλλο στον αντίπαλό του. Έχτισε γρήγορα την ψυχολογία του και μόλις βελτιώθηκε στο κομμάτι του σερβίς, πάτησε το γκάζι, δίχως να ξανακοιτάξει πίσω.

Επόμενος αντίπαλος, στα προημιτελικά πλέον, θα είναι ο Γιαν Λέοναρντ Στρουφ (Νο65 στην παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Πέδρο Κατσίν από την Αργεντινή με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-3).

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ