ΤΕΝΙΣ

Φεντερερ σε Ναδάλ: "Τιμή μου να σε συγχαρώ για τον 20ο Grand Slam τίτλο σου"

Φεντερερ σε Ναδάλ: "Τιμή μου να σε συγχαρώ για τον 20ο Grand Slam τίτλο σου"
AP PHOTO/BEN CURTIS

Ο Ρότζερ Φέντερερ έδειξε για ακόμη μια φορά το ήθος του δίνοντας με τον πιο θερμό τρόπο τα συγχαρητήριά του στον Ραφαέλ Ναδάλ για την κατάκτηση του 20ου Grand Slam της καριέρας του.

Με μια άμεση ανάρτηση μετά το πέρας του τελικού του Roland Garros, ο τεράστιος Ρότζερ Φέντερερ έδειξε για ακόμη μια φορά το ήθος του δίνοντας με τον πιο θερμό τρόπο τα συγχαρητήριά του στον Ραφαέλ Ναδάλ για την κατάκτηση του 20ου Grand Slam της καριέρας του!

Μπορεί με αυτόν τον τρόπο, ο καλός του φίλος αλλά και μεγάλος του αντίπαλος να ισοφάρισε μόλις το ρεκόρ κερδισμένων Grand Slam που κατείχε ο ίδιος από τότε που ξεπέρασε τον Πιτ Σάμπρας στη συγκεκριμένη λίστα, ωστόσο, ο 39χρονος Ελβετός είναι υπεράνω όλου αυτού του ανταγωνισμού και χάρηκε με την χαρά του φίλου του!

"Είχα πάντα τον απεριόριστο σεβασμό για τον φίλο μου, Ράφα, τόσο ως άτομο όσο και ως πρωταθλητή! Πιστεύω ότι έχουμε "σπρώξει" ο ένας τον άλλο να γίνουμε καλύτεροι παίκτες όλα αυτά τα χρόνια ως οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι! Είναι τιμή μου να σε συγχαρώ για τον 20ο κερδισμένο Grand Slam τίτλο σου.

Είναι απίστευτο το ότι έχει κερδίσει το Roland Garros 13 φορές, ένα τρομερό επίτευγμα για τον παγκόσμιο αθλητισμό! Θέλω να συγχαρώ και την ομάδα του γιατί κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος. Ελπίζω ο αριθμός 20 να είναι απλά ένα βήμα ακόμα στο ταξίδι μας που συνεχίζεται! Μπράβο Ράφα, το αξίζεις!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ