ΤΕΝΙΣ

Στον τελικό του Shanghai Masters o Mάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ υπέταξε τον Ρότζερ Φέντερερ και εξασφάλισε την συμμετοχή του στον τελικό του τουρνουά Shanghai Masters.

Ο Άγγλος επικράτησε 6-4, 6-4 του Φέντερερ σημειώνοντας την δεύτερη σερί νίκη με τον Ελβετό αντίπαλο, μετά την αναμέτρηση τους στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στον τελικό o Mάρεϊ, θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο είχε κερδίσει στον τελικό του US Open κατακτώντας παράλληλα το πρώτο του Grand Slam στην καριέρα του.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί αντιμέτωποι και στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων όπου και πάλι ο Βρετανός είχε κερδίσει τον Τζόκοβιτς. Ωστόσο, ο Σέρβος έχει την υπεροχή στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 8 νίκες έναντι 7 του Μάρεϊ.

Ο αγώνας διακόπηκε λόγω βροχής ενώ το σκορ ήταν 5-4 υπέρ του Μάρεϊ και όταν οι δύο τενίστες επέστρεψαν στο κορτ με την οροφή του γηπέδου να έχει κλείσει, ο Μάρεϊ απλά εξασφάλισε την πρόκριση του στον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ