ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με αυτόν τον αντίπαλο κάνει πρεμιέρα στο Miami Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Φράνσις Τιάφο στο Indian Wells | 10 Μαρτίου 2024
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Φράνσις Τιάφο στο Indian Wells | 10 Μαρτίου 2024 @2024 RYAN SUN/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο του Miami Open, κόντρα στον Καναδό, Ντένις Σαποβάλοφ.

Ο Ντένις Σαποβάλοφ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Miami Open (ATP Masters 1000). Ο Έλληνας τενίστας θα κάνει πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, κόντρα στον Καναδό, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 126 του κόσμου.

Για να βρεθεί στον δεύτερο γύρο του Miami Open, ο Σαποβάλοφ κέρδισε απόψε τον Ιταλό, Λουτσιάνο Ναρντέρι (Νο. 75) με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-4) μετά από 2,5 ώρες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σαποβάλοφ βρίσκεται στην παρούσα φάση τόσο χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη, διότι ήταν εκτός δράσης για πέντε μήνες λόγω τραυματισμού και επέστρεψε φέτος στις επάλξεις.

Στο παρελθόν ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει πέντε φορές τον Σαποβάλοφ, με τις νίκες να είναι 3-2 υπέρ του 24χρονου Καναδού. Μάλιστα, μία εκ των τριών νικών του Σαποβάλοφ είχε έρθει στο Μαϊάμι το 2019. Στην τελευταία τους συνάντηση στη Βαρκελώνη (χώμα) το 2023, ο Στέφανος είχε επικρατήσει με 6-3, 6-2.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ MIAMI OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ