ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η κλήρωση του Έλληνα τενίστα στο Shanghai Masters

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against Dominic Stricker, of Switzerland, during the second round of the U.S. Open tennis championships, Wednesday, Aug. 30, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts during a match against Dominic Stricker, of Switzerland, during the second round of the U.S. Open tennis championships, Wednesday, Aug. 30, 2023, in New York. (AP Photo/Manu Fernandez) @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το Masters της Σανγκάης και έμαθε τους πιθανούς του αντιπάλους στην διοργάνωση μέσω της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει στραμμένη την προσοχή του στο Masters της Σανγκάης και η κλήρωση για την διοργάνωση πραγματοποιήθηκε, με τον Έλληνα τενίστα να μαθαίνει τους πιθανούς του αντιπάλους σε αυτή.

Αρχικά περνάει απευθείας από τον πρώτο γύρο, κάτι σημαίνει πως θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τον δεύτερο. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Τζέρε και έναν παίκτη από τα προκριματικά.

Εφόσον καταφέρει και πάρει την πρόκριση, τότε πιθανά εμπόδιά του στη φάση των "32" και στην φάση των "16" θα είναι ο Ουμπέρ και ο Νόρι αντίστοιχα, εφόσον ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους και τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τους επόμενους γύρους.

Ο τελικός της διοργάνωσης, η οποία διεξάγεται για πρώτη φορά μετά το 2019, είναι προγραμματισμένος για τις 15 Οκτωβρίου.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ