ΤΕΝΙΣ

Spring Open: Ο Περβολαράκης προκρίθηκε στα ημιτελικά

Ο Μιχάλης Περβολαράκης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Λετονία για το Davis Cup 2019 | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019
Ο Μιχάλης Περβολαράκης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Λετονία για το Davis Cup 2019 | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 INTIME

Ο Μιχάλης Περβολαράκης επικράτησε του Ρίο Νακούτσι και πέρασε στα ημιτελικά του Spring Open στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μιχάλη Περβολαράκη στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Γιοχάνεσμπουργκ συνεχίζονται με τον Νο2 Έλληνα τενίστα να επικρατεί και του Ιάπωνα Ρίο Νακούτσι με 6-4, 6-2, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Περβολαράκης, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις αδυναμίες του Ιάπωνα στο service το οποίο και “έσπασε” 5 φορές σε 7 προσπάθειες, ενώ από την πλευρά του παίζοντας κυρίως με 1ο service (73%) κατάφερε να σώσει τους 7/9 break-points.

Αν και στο 1ο set ο Περβολαράκης βρέθηκε πίσω με 3-0, στη συνέχεια κατάφερε να κατακτήσει τα 6 από τα 7 games που ακολούθησαν κλείνοντας το 1ο σκέλος του αγώνα μετά από 47 λεπτά.

Στο 2ο set τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος έφτασε σε break στο 3ο game (2-1), το οποίο εξαργύρωσε αμέσως μετά κάνοντας το 3-1.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να κρατήσει το service του, ενώ παράλληλα έφτασε σε ένα ακόμη break (5-2) σφραγίζοντας λίγο αργότερα τη νίκη και την πρόκριση.

Ένα βήμα πριν από τον τελικό ο Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Μπέντζαμιν Λοκ (Ζιμπάμπουε), με τον Νο2 του ταμπλό να επικρατεί του Αμερικανού Κάιλ Σίλιγκ με 7-6(2), 7-5.

Ο Περβολαράκης θα μπει και πάλι στο κορτ σε λίγη ώρα όπου μαζί με τον Μάρκο Καλοβελώνη θα αγωνιστούν στα ημιτελικά του διπλού απέναντι στους Βασίλειο Καρύπη (Ν.Αφρική) και Τζούλιαν Κας (ΗΠΑ).

Πηγή: Tennis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ