ATP FINALS

Σίνερ - Τζόκοβιτς 0-2: Διαστημικός Νόλε σήκωσε και το ATP Finals

Serbia's Novak Djokovic reacts after winning a point to Italy's Jannik Sinner during their singles final tennis match of the ATP World Tour Finals at the Pala Alpitour, in Turin, Italy, Sunday, Nov. 19, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Serbia's Novak Djokovic reacts after winning a point to Italy's Jannik Sinner during their singles final tennis match of the ATP World Tour Finals at the Pala Alpitour, in Turin, Italy, Sunday, Nov. 19, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση ισοπέδωσε τον Γιανίκ Σίνερ, επικράτησε 2-0 σετ και κατέκτησε το ATP Finals.

Ο Γιανίκ Σίνερ είχε την συμπαράσταση των συμπατριωτών του που γέμισαν το Pala Alpitour, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε την τεράστια κλάση του, επικράτησε 2-0 και κατέκτησε το ATP Finals για έβδομη φορά.

Ο Νόλε σέρβιρε εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έκανε από ένα break σε κάθε σετ και έφτασε ελεγχόμενα στην κατάκτηση του 98ου τίτλου της τεράστιας καριέρας του.

Το ματς: Το πρώτο σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν βγαλμένο μέσα από υπολογιστή. Ο Νόλε ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος. Με σερβίς για σεμινάριο πίεσε τον Γιανίκ Σίνερ ο οποίος ήταν φανερά αγχωμένος.

Το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης έκανε ένα γρήγορο break μόλις στο τέταρτο game και στη συνέχεια έφτασε απόλυτα ελεγχόμενα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3.

Ο Νόλε άρχισε το δεύτερο σετ με break δίχως μάλιστα να επιτρέψει στον Σίνερ να πάλι πόντο και έπειτα κράτησε το δικό του σερβίς για να προηγηθεί με 2-0.

Ο Σίνερ προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα, είχε διπλό break point για να φέρει το σετ στα ίσα, αλλά ο Τζόκοβιτς το έσβησε με χαρακτηριστική άνεση.

Στη συνέχεια οι δυο τους έπαιξαν γεμάτα games όμως ο Νόλε άντεξε και με δεύτερο break έκλεισε το ματς με 6-3.

TAGS ATP FINALS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ