AUSTRALIAN OPEN

Σίνερ για Τσιτσιπά: "Έπαιξε απίστευτα σήμερα"

Ο Σίνερ με τον Τσιτσιπά μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Australian Open | 26 Ιανουαρίου 2022
Ο Σίνερ με τον Τσιτσιπά μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Australian Open | 26 Ιανουαρίου 2022 2022. AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Γιανίκ Σίνερ (Νο10) στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο4) υποστήριξε πως δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις στο παιχνίδι του Έλληνα τενίστα.

Ο Γιανίκ Σίνερ (Νο10) στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του από τον Τσιτσιπά (Νο4) είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Έλληνα τενίστα και το παιχνίδι του στο Australian Open. Ο Σίνερ έκανε λόγο για απίστευτο παιχνίδι του Τσιτσιπά ο οποίος είχα απαντήσεις για όλα, εξαιρετικές κινήσεις, σέρβιρε καλά και έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Έπαιξε καλύτερα από εμένα ο Τσιτσιπάς, σέρβιρε καλύτερα, χτυπούσε την μπάλα καλύτερα, είχε καλύτερη κίνηση. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις όταν παίζει έτσι. Δεν μπορούσα να βάλω δύναμη όπως θα ήθελα. Προσπάθησα να τον κάνω να κινηθεί, αλλά ήμουν ίσως πολύ πίσω διότι έπαιξε απίστευτα σήμερα. Αυτό είναι όλο".

Για το backhand του Στέφανου το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει:

"Ναι, διότι είχε εξαιρετική κίνηση, έπαιρνε την μπάλα νωρίς και δεν είχα καμία ευκαιρία. Ειδικά όταν σέρβιρε καλά. Οι επιστροφές μου δεν ήταν καλές, ειδικά στο δεύτερο σερβίς του, όπου χτυπούσα ρηχές μπάλες ή αστοχούσα. Δεν έπαιξα, όμως, και πολλά δεύτερα σερβίς. Δεν είχα την ευκαιρία, προσπάθησα να παίξω πιο κοντά, να ανοίξω το court, αλλά δεν ήταν εύκολο. Ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω πολλά πράγματα, το σημερινό ήταν ένα μάθημα για μένα".

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ