ΤΕΝΙΣ

Σε ντοκιμαντέρ ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής θα είναι ο πρωταγωνιστής ντοκιμαντέρ που θα γυριστεί στην Κύπρο και θα προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τον Μάρκο Παγδατή τον γνωρίσαμε από τα ντοκιμαντέρ του Eurosport. Ήταν ο Νο1 παίκτης στην κατηγορία των τζούνιορ που προετοιμαζόταν για να γίνει επαγγελματίας.

Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον επαγγελματία Παγδατή και τη ζωή του στην Κύπρο

Το Tennis Channel, το τηλεοπτικό δίκτυο που μεταδίδει όλα τα κορυφαία τουρνουά, ανέλαβε την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή του Μάρκου.

Το ντοκιμαντέρ του Tennis Channel είναι σημαντικό γιατί μας ανοίγει την πόρτα στο κοινό της Αμερικής. Θα τους βοηθήσουμε να καταλάβουν ποιος είναι ο Μάρκος”, υποστήριξε ο Κάρλος Φλέμινγκ, ο μάνατζερ του Κύπριου.

Χάρη στον Φλέμινγκ και το καλό δεύτερο… μισό της σεζόν που έκανε, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι. Πρόκειται για αγώνες επίδειξης στο εμιράτο στο τέλος της χρονιάς μαζί με τον Ράφα Ναδάλ, τον Ρότζερ Φέντερερ και άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ