BERLIN OPEN

Σαβίλ - Σάκκαρη 0-2: Εύκολα στα προημιτελικά του Berlin Open η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της στο Βερολίνο
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της στο Βερολίνο 2022 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα 2-0 σετ της Ντάρια Σαβίλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Berlin Open όπου και θα αντιμετωπίσει την Κασάτκινα.

Στα προημιτελικά του Berlin Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης ήταν ανώτερη απέναντι στην Ντάρια Σαβίλ (Νο104) επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στην οκτάδα.

Εκεί θα την περιμένει η Κασάτκινα η οποία νωρίτερα επιβλήθηκε με ανατροπή της Αλεξαντρόβα με 2-1 σετ. Να αναφέρουμε ότι η Ρωσίδα (Νο12) έχει επικρατήσει και στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις με την Μαρία Σάκκαρη.

Το ματς: Από την αρχή του αγώνα η Σάκκαρη έδειχνε να πατά καλά στο κορτ και δεν άργησε να κυριαρχήσει απόλυτα απέναντι στην Αυστραλή αντίπαλό της.

Ουσιαστικά στο πρώτο σετ η Σαβίλ άντεξε μέχρι το 1-1. Από εκεί και μετά η Σάκκαρη πήρε τα επόμενα πέντε games για να φτάσει στο 1-0 με 6-1.

Το δεύτερο σετ είχε μεγαλύτερο σασπένς. Η Σαβίλ κράτησε το σερβίς της μέχρι το 2-2, με τη Σάκκαρη σε εκείνο το σημείο να κάνει το break και να προηγείται με 3-2.

Η 28χρονη Αυστραλή δεν το παράτησε και απάντησε αμέσως με break back για το 3-3. Οι δύο αθλήτριες, παρά τις ευκαιρίες που είχε η Σακ, κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 5-5.

Εκεί η 26χρονη Ελληνίδα βρήκε το δεύτερο break της στο σετ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το σετ και το ματς με 6-2, 7-5.


TAGS BERLIN OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ