MIAMI OPEN

Σαποβάλοφ - Τσιτσιπάς 2-0: Πρόωρος αποκλεισμός στο Miami Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts after losing a point against Jiri Lehecka, of Czech Republic, during their match at the BNP Paribas Open tennis tournament Tuesday, March 12, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts after losing a point against Jiri Lehecka, of Czech Republic, during their match at the BNP Paribas Open tennis tournament Tuesday, March 12, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO / MARK J. TERRILL

Ο Ντένις Σαποβάλοφ (Νο126) επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) του Στέφανου Τσιτσιπά για τον 2ο γύρο του Miami Open με τον Έλληνα τενίστα να γνωρίζει τον αποκλεισμό.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε... δύο μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο11) γνώρισε την ήττα από τον Ντένις Σαποβάλοφ (Νο126) με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Miami Open αρκετά νωρίς στη διοργάνωση.

Οι δύο τενίστες βρέθηκαν αρχικά στο κορτ την Παρασκευή αλλά έπαιξε μόλις τρια γκέιμ και εν συνεχεία η αναμέτρηση διεκόπη λόγω βροχής.

Οι Σαποβάλοφ και Τσιτσιπάς μπήκαν ξανά στο γήπεδο το Σάββατο και αρχικά ο Καναδός πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2 και εν συνεχεία στο δεύτερο οι δύο τενίστες διατηρούσαν το σερβίς τους μέχρι το 4-4. Εκεί ο Σαποβάλοφ έκανε μπρέικ στο σερβίς του Τσιτσιπά, πέρασε μπροστά με 5-4 και πήρε και το επόμενο γκέιμ για να φτάσει στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ.

TAGS MIAMI OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ