ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Ξημερώματα Παρασκευής ο προημιτελικός απέναντι στην Ναβάρο

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αγωνα της με την Ρεμπέκα Μασάροβα για το US Open | 28 Αυγούστου 2023
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αγωνα της με την Ρεμπέκα Μασάροβα για το US Open | 28 Αυγούστου 2023 @2023 CHARLES KRUPA/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται πλεον στην κορυφαία οκτάδα στο Σαν Ντιέγκο και τα ξημερώματα της Παρασκευής θα ριχτεί στη μάχη για μία θέση στα ημιτελικά, αντιμετωπίζοντας την Έμα Ναβάρο.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο ξεπερνώντας το εμπόδιο της Καμίλα Οσόριο (δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα της με την Ελληνίδα πρωταθλητρια λόγω τραυματισμού και εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ) και τώρα είναι έτοιμη για την επόμενη αγωνιστική πρόκληση.

Αυτή ακούει στο όνομα Έμα Ναβάρο που επιβλήθηκε της Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, με τον αγώνα της Σάκκαρη με την 22χρονη Αμερικανίδα (Νο 61 της κατάταξης) να είναι προγραμματισμένος να αρχίσει περίπου στις 04:45 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο "Barnes Stadium".

Η νικήτρια θα αγωνιστεί στα ημιτιτελικά απέναντι σε μία εκ των Ποταπόβα ή Κένιν, κάτι που σημαίνει πως η Σάκκαρη θα βρεθεί απέναντι σε seeded παίκτρια μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ