BERLIN OPEN

Σάκκαρη - Βέκιτς 0-2: Αποκλεισμός για την Μαρία στα ημιτελικά του Berlin Open

Greece's Maria Sakkari reacts during her first round match of the French Open tennis tournament against Karolina Muchova of the Czech Republic, at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Greece's Maria Sakkari reacts during her first round match of the French Open tennis tournament against Karolina Muchova of the Czech Republic, at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Ντόνα Βέκιτς και έτσι η πορεία της στο Berlin Open σταμάτησε στα ημιτελικά του τουρνουά.

Η εξαιρετική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Βερολίνο ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά, αφού η Ντόνα Βέκιτς επικράτησε 2-0 σετ μετά από μάχη που κράτησε περισσότερες από δύο ώρες.

Το Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης είχε αρκετές ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλεύτηκε για να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, σε αντίθεση με την Κροάτισσα η οποία δεν άφησε τα λάθη της Σάκκαρη να πάνε ανεκμετάλλευτα.

Το ματς: Οι δύο αθλήτριες κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους μόλις για τέσσερα games και στη συνέχεια ακολούθησε ένας άτυπος διαγωνισμός break.

Εκείνη που βγήκε κερδισμένη ήταν η Βέκιτς η οποία μετά από τρία διαδοχικά games με break κατάφερε να κρατήσει πρώτη το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-3. Η Σάκκαρη κράτησε εύκολα το σερβίς της και στο δέκατο game είχαμε μάχη.

Η Σακ είχε τέσσερα break points για να δώσει συνέχεια στο σετ, όμως η Βέκιτς κατάφερε να αντέξει στην πίεση και έπειτα κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη μπήκε με break, όμως η Βέκιτς απάντησε άμεσα φέροντας το σετ στο 2-2. Η 27χρονη Ελληνίδα έκανε νέο break αργότερα για να προηγηθεί με 5-3, αλλά εκ νέου η Κροάτισσα είχε τις απαντήσεις.

Έτσι, έφερε ξανά το σετ σε ισορροπία και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί η Βέκιτς ήταν πιο ψύχραιμη, είχε πιο καθαρό μυαλό σε ορισμένους πόντους και κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

TAGS BERLIN OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ