MADRID OPEN

Σάκκαρη - Τσιτσιπάς: Οι ώρες των αγώνων τους την Πέμπτη κόντρα σε Σαμπαλένκα και Στρουφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη 2022 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Πέμπτης (04/05) για το Madrid Open με την Σάκκαρη να αντιμετωπίζει την Σαμπαλένκα (περίπου στις 17.00) και ο Τσιτσιπάς τον Στρουφ (περίπου στις 21.00).

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν την Πέμπτη με την Ελληνίδα τενίστρια να στοχεύει στην πρόκριση στον τελικό του τουρνουά για 1η φορά στην καριέρα της, ενώ αυτή θα είναι η 2η φορά φέτος που θα προσπαθήσει να μπει σε τελικό WTA 1000 μετά από το indian Wells.

Μάλιστα όπως και τότε έτσι και τώρα στη Μαδρίτη θα έχει απέναντί της την Νο2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 17:00 (Novasport 6). Οι δύο ημιφιναλίστ έχουν βρεθεί 8 φορές με τη Λευκορωσίδα να έχει το προβάδισμα με 5-3 νίκες, ενώ έχει βγει νικήτρια και στις δύο φορές που έχει αντιμετωπίσει την Σάκκαρη σε ημιτελική φάση (Αμπου Ντάμπι 2021, Indian Wells 2023).

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους θα αναμετρηθούν σε χωμάτινη επιφάνεια καθώς και οι 8 συναντήσεις τους ήταν σε σκληρό court. Για την Σάκκαρη αυτός θα είναι ο 28ος ημιτελικός καριέρας με την Ελληνίδα τενίστρια αν έχει ρεκόρ 7-21.

Αμέσως μετά (περίπου 21:00, Cosmote sports 6) στο κεντρικό court θα μπει ο Στέφανος Τσιτσιπάς όπου θα κοντραριστεί με τον Γερμανό και lucky loser, Γιαν Λέναρντ Στρουφ για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τενίστας έχει το ελαφρύ προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσει με 3-2, ενώ έχει κερδίσει τον Γερμανό και τις δύο φορές που τον συνάντησε στα προημιτελικά τόσο στη Γένοβα το 2017, όσο και το 2020 στο Ντουμπάι.

Τσιτσιπάς και Στρουφ θα γνωρίζουν ήδη τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά καθώς το πρόγραμμα στο Manolo Santana θα ανοίξουν στις 14:00 GR ο εκπληκτικός Ζιζέν Ζάνγκ που θα αγωνιστεί κόντρα στον Ασλάν Καράτσεφ με τον Κινέζο να προηγείται στα μεταξύ τους παιχνίδια έχοντας κερδίσει τον Καράτσεφ το 2022 στο τουρνουά της Αστάνα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης θα κλείσει (22:00 GR) ο 2ος χρονικά ημιτελικός των γυναικών με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα να περιμένει την αντίπαλό της η οποία θα προκύψει από τη βραδινή αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ίγκα Σφιόντεκ να αντιμετωπίζει την Πέτρα Μάρτιτς.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS MADRID OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ