UNITED CUP

Σάκκαρη - Τρεβιζάν 1-2: Ήττα στις λεπτομέρειες για τη Μαρία, η Ιταλία έκανε το 1-0

Η Μαρία Σάκκαρη στη μονομαχία με την Τρεβιζάν
Η Μαρία Σάκκαρη στη μονομαχία με την Τρεβιζάν @ 2023 MARK BAKER BAKER / AP IMAGES

Η Μαρτίνα Τρεβιζάν ήταν ανώτερη της Μαρίας Σάκκαρη και επικράτησε 2-1 σετ, χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην Ιταλία για τους "4" του United Cup.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μαρτίνα Τρεβιζάν καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ στην πρώτη μονομαχία της Ελλάδας με την Ιταλία στους "4" του United Cup. Μια μονομαχία που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και διήρκησε πάνω από τρεις ώρες.

Ακολουθεί η μονομαχία του Στέφανου Σακελλαρίδη με τον Λορέντσο Μουσέτι. Ο Ιταλός έχει τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη μονομαχία. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (07/01) θα διεξαχθεί η μονομαχία του Τσιτσιπά με τον Ματέο Μπερετίνι, που είναι και το πολυαναμενόμενο ντέρμπι της ημιτελικής σειράς.

Το ματς

Η Τρεβιζάν έκανε ένα πολύ καλό πρώτο σετ και κατάφερε να επιβληθεί της Ελληνίδας πρωταθλήτριας χωρίς να δυσκολευτεί. Η 29χρονη Ιταλίδα τενίστρια έκανε το break με το "καλημέρα" στο πρώτο service game" της Σάκκαρη κάνοντας το 2-0. Η Μαρία πήρε το αίμα της πίσω στο τέταρτο game ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ωστόσο η Σάκκαρη εξακολουθούσε να κάνει άσχημα service games. Η Τρεβιζάν τις έσπασε δύο φορές το σερβίς και κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να πάρει το σετ έστω και σε tie break. Η Ιταλίδα ξεκίνησε και το δεύτερο σετ με break στο σερβίς της Μαρίας, η οποία όμως έκανε το break στο έβδομο game (4-3) και στο τέλος πανηγύρισε την κατάκτηση του σετ (7-4).

Η σπουδαία μάχη των δύο αθλητριών συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, στο οποίο η Μαρτίνα Τρεβιζάν επικράτησε 7-5.

TAGS UNITED CUP ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ