ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος του 2022

Η Μαρία Σάκκαρη στο αμερικανικό τουρνουά κόντρα στη Σέλμπι Ρότζερς
Η Μαρία Σάκκαρη στο αμερικανικό τουρνουά κόντρα στη Σέλμπι Ρότζερς © 2022 GODOFREDO A. VASQUEZ / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη έχει ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα για τον επόμενο μήνα, μιας και κάνει αγώνα δρόμου για να “σφραγίσει” τη θέση της στα WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη έχει ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα για τον επόμενο μήνα, μιας και κάνει αγώνα δρόμου για να “σφραγίσει” τη θέση της στα WTA Finals, που θα διεξαχθούν την εβδομάδα 31 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε θέση που της δίνει την πρόκριση στους τελικούς της WTA, όμως θα αγωνιστεί σε τρία τουρνουά μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, ώστε να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί, για να μην κινδυνέψει να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στο κορυφαίο event, για 2η διαδοχική χρονιά.

Την επόμενη εβδομάδα (26/9 – 1/10), η 27χρονη θα ξεκινήσει το δυνατό finish της στη σεζόν, αγωνιζόμενη στο χωμάτινο 250άρι τουρνουά της Πάρμα, στην Ιταλία.

Αμέσως μετά, back to back εμφάνιση σε WTA διοργάνωση για τη Μαρία (3/10 – 9/10), μιας και θα ταξιδέψει στην Τσεχία για να αγωνιστεί στο 500άρι θεσμό της Οστράβα, όπου, μάλιστα, πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό.

Τελευταίο προγραμματισμένο τουρνουά για τη Σάκκαρη στο 2022, το 1000άρι της Γουαδαλαχάρα, την εβδομάδα 17/10 – 23/10, στο Μεξικό.

Αν μετά από αυτό το τουρνουά, έχει εξασφαλίσει την είσοδό της στα WTA Finals, τότε θα ταξιδέψει άμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για το σπουδαίο ραντεβού των “8”, που θα διεξαχθεί για 1η φορά στο Τέξας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμά της:

26 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου: Parma Ladies Open (WTA 250)

3 Οκτωβρίου - 9 Οκτωβρίου: AEGL Ostrava Open (WTA 500)

17 Οκτωβρίου - 23 Οκτωβρίου: Guadalajara Open (WTA 1000)

*31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου: WTA Finals

*Αν καταφέρει να βρίσκεται στις “8” καλύτερες της WTA Race

Πηγή: tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ