ROME MASTERS

Σάκκαρη: Το νέο εμπόδιο στη Ρώμη για τη Μαρία είναι εντελώς άγνωστο

Maria Sakkari, of Greece, returns the ball to Daria Kasatkina during their match at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 1, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Maria Sakkari, of Greece, returns the ball to Daria Kasatkina during their match at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 1, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Χωρίς παρελθόν το συναπάντημα με την 23χρονη Τσέχα Μαρκέτα Βοντρουσόβα (νο70) για τη Μαρία Σάκκαρη (νο9) στη φάση των 32 για το μεγάλο χωμάτινο τουρνουά της Ρώμης.

Εύκολα προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Rome Masters η Μαρκέτα Βοντρούσοβα (νο70), επικρατώντας μέσα σε 55 λεπτά της Μπιάνκα Αντρέεσκου με 6-0, 6-1, και θα είναι η επόμενη αντίπαλη της Μαρίας Σάκκαρη, με στόχο την είσοδό στη φάση των 16 της Ρώμης.

Η 23χρονη Τσέχα τενίστρια άγγιξε το double bagel, ούσα καταιγιστική στο κορτ και χάρισε μόλις ένα game στην No31 του κόσμου. Παράλληλα, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στη WTA 1000 διοργάνωση της γειτονικής χώρας και θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα της τη Μαρία Σάκκαρη.

Σχετικά με το παιχνίδι της κόντρα στην Αντρεέσκου, στο πρώτο σετ η νο70 στην παγκόσμια κατάταξη τα έκανε όλα άψογα, και η μόνη υποψία κινδύνου ώστε να χαλάσει το σερί της ήταν στο πέμπτο game, όταν έφτασε κοντά στην υπεράσπιση του service της η 22χρονη Καναδή (6-0).

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα μπήκε καλύτερα στο κορτ η Αντρέεσκου, παίρνοντας το service game μετά από 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα (1-0), όμως μετά δεν είχε κάποια νέα επιθετική λύση και ηττήθηκε εύκολα από την Βοντρούσοβα (6-1).

Πηγή: Tennis24

TAGS ROME MASTERS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ