STUTTGART OPEN

Σάκκαρη: Το μεσημέρι της Τετάρτης ο αγώνας της Μαρίας με την Πλίσκοβα στο Stuttgart Open

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © 2023 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Οι διοργανωτές του Stuttgart Open ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/04) με την Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει την Καρολίνα Πλίσκοβα περίπου στις 13.00.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/04) για το Stuttgart Open με τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με την Καρολίνα Πλίσκοβα να ανοίγει τις αναμετρήσεις στο κεντρικό κορτ.

Αυτό σημαίνει ότι το ματς ανάμεσα στις δύο αθλήτριες αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 13.00 και φυσικά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο9 της Παγκόσμιας κατάταξης και δεδομένα θέλει φέτος να κάνει καλύτερη χωμάτινη περίοδο σε σχέση με πέρσι.

Από την πλευρά της η Πλίσκοβα βρίσκεται στο Νο17 της Παγκόσμιας κατάταξης και θέλει να επιστρέψει μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Οι δύο τενίστριες έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες έξι φορές και μετρούν από τρεις νίκες. Από αυτές δύο έχουν διεξαχθεί σε χώμα, αμφότερες στη Ρώμη έχοντας από μία νίκη.

Το ίδιο ισχύει και στις δύο φετινές τους αναμετρήσεις με την Πλίσκοβα να επικρατεί στο Ντουμπάι και την Σάκκαρη να παίρνει τη νίκη στο Indian Wells.

TAGS STUTTGART OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ