ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Το αποτέλεσμα του αγώνα με την Σαμπαλένκα ήταν ακόμη στο κεφάλι μου"

Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της στο China Open | 5 Οκτωβρίου 2023
Η Μαρία Σάκκαρη σε αγώνα της στο China Open | 5 Οκτωβρίου 2023 @2023 ANDY WONG/AP IMAGES

H Μαρία Σάκκαρη απέδωσε την ήττα της από την Ριμπάκινα, που έφερε τον αποκλεισμό της από τα ημιτελικά των WTA Finals, στον χαμένο αγώνα που είχε προηγηθεί για αυτήν κόντρα στην Σαμπαλένκα.

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε για περίπου 2,5 ώρες κόντρα στην Έλενα Ριμπάκινα, αλλά ηττήθηκε 2-1 σετ μετά από συναρπαστικό ματς και έμεινε δεδομένα εκτός ημιτελικών στο WTA Finals.

Στις δηλώσεις που έκανε στο φινάλε του ματς, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εμφανίστηκε ευχαριστημένη από το γεγονός πως έφτασε κοντά να κερδίσει έναν αγώνα που έμοιαζε χαμένος για εκείνη ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο παιχνίδι της στο τουρνουά, αυτό απέναντι στην Σαμπαλένκα.

“Θα έλεγα ότι ήμουν πολύ τεταμένη, πολύ πιεσμένη. Μάλλον το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με την Αρίνα ήταν ακόμα στο κεφάλι μου. Η μεγαλύτερη νίκη μου σήμερα ήταν ότι ξεπέρασα αυτόν τον φόβο στο γήπεδο.

Απείχα ελάχιστα από το να κερδίσω το σημερινό παιχνίδι. Πίστευα ότι θα ολοκληρωνόταν το ματς χωρίς να παίξω καλά και ότι θα τέλειωνα τη σεζόν με όχι τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά η σημερινή εμφάνιση μου ήταν πολλά υποσχόμενη", τόνισε αρχικά η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια και πρόσθεσε:

"Η μία πλευρά μου έλεγε ότι δεν μπορούσα να το κάνω. Είχα δύο πλάσματα να πολεμούν μέσα στο μυαλό μου και μέσα μου. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να το ξεπεράσω γιατί θα ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για μένα να χάσω δύο εύκολα ματς.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη μου από τον σημερινό αγώνα. Θα μπορούσε να ήταν άσχημο, αλλά ήμουν πολύ κοντά στο να κερδίσω αυτόν τον αγώνα, που έμοιαζε χαμένος".

Σημειώνεται πως η Σάκκαρη θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο WTA Finals τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/11) όπου θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα, που πέρασε ως πρώτη στα ημιτελικά, με τις Σαμπαλένκα και Ριμπάκινα να διεκδικούν τη δεύτερη θέση του γκρουπ στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA FINALS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ