WIMBLEDON

Σάκκαρη - Τατιάνα Μαρία 0-2: Ήττα και αποκλεισμός από το Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Στον τρίτο γύρο σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon αφού ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Τατιάνα Μαρία και αποκλείστηκε.

Δεν κατάφερε να προχωρήσει περισσότερο στο Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε 2-0 σετ από την Τατιάνα Μαρία και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Έτσι, η παρουσία της Σάκκαρη στη φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκε στον τρίτο της γύρο και πλέον προετοιμάζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Το ματς: Οι δύο αθλήτριες ήταν προσεκτικές στο πρώτο κομμάτι του αγώνα με την Σάκκαρη να είναι εκείνη που απείλησε με break, αλλά η Τατιάνα Μαρία κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της.

Αντίθετα, η Γερμανίδα κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό την ευκαιρία που της δόθηκε. Στο όγδοο game κατάφερε να σπάσει το σερβίς της Σάκκαρη και στη συνέχεια στο δικό της σερβίς έκλεισε το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ όλα έδειχναν να πηγαίνουν υπέρ της Μαρίας Σάκκαρη. Προηγήθηκε νωρίς με break και έφτασε να είναι μπροστά με 5-2. Εκεί όμως άρχισε η αντεπίθεση της Γερμανίδας.

Η Τατιάνα Μαρία πήρε τα επόμενα πέντε games του δεύτερου σετ για να το κατακτήσει με 7-5 και φυσικά να κλειδώσει τη νίκη.

TAGS WIMBLEDON ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ