ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου, αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου"

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του US Open με αντίπαλο την Έμα Ραντουκάνου | 9 Σεπτεμβρίου 2021
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του US Open με αντίπαλο την Έμα Ραντουκάνου | 9 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε συγχαρητήρια στην Κονταβέιτ για την κατάκτηση του Ostrava Open, στις δηλώσεις της στο court, τονίζοντας ότι φέτος ήταν η χρονιά της, ωστόσο σήμερα (26/09) δεν ήταν σε καλή μέρα.

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα από την Κονταβέιτ στον τελικό της Ostrava Open, με τις δύο τενίστριες να συγχαίρουν η μία την άλλη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στις δηλώσεις τους στο court, πριν την παραλάβη των βραβείων τους.

Η Ελληνίδα τενίστρια έδωσε συγχαρητήρια στην Κονταβέιτ, με τις δύο τενίστριες να έχουν εξαιρετικές σχεσεις μεταξύ τους, ενώ ήταν μαζί σε καραντίνα στην Αυστραλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Australian Open.

Παράλληλα τόνισε ότι φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας της, ωστόσο σήμερα δεν ήταν η μέρα της για να πάρει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη: "Συγηχαρήτηρια Ανέτ, το αξίζες. Είσαι απίστευτος άνθρωπος, ξέρω ότι αρχίσαμε μαζί στην Αυστραλία, κλεισμένες σε ένα δωμάτιο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου. Ήταν απίστευτο που την ξαναείδα.. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για το τουρνουά.

Ευχαριστώ επίσης την ομάδα μου, ήταν δύσκολη και καλή χρονιά για μένα. Ήταν η χρονιά μου η φετινή. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Τομ (σ.σ. ο πορπονητής της Σάκκαρη) σε ευχαριστώ για την υπομονή σου να με βελτιώσεις στις προπονήσεις αλλά και για όλη τη βοήθεια που μου προσφέρεις. Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ, ελπίζω του χρόνου να επιστρέψω εδώ".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ