INDIAN WELLS

Σάκκαρη - Σαμπαλένκα 0-2: Ήττα και αποκλεισμός για τη Μαρία στα ημιτελικά του Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © 2023 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) αποχαιρέτησε το 1000άρι τουρνουά του Indian Wells στα ημιτελικά, καθώς δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο2), η οποία και επικράτησε 2-0 σετ (6-2, 6-3).

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) προσπάθησε, όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του 1000αριού τουρνουά Indian Wells. Η Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο2) επιβλήθηκε με 2-0 (6-2, 6-3) σετ δείχνοντας μεγάλη σταθερότητα και τώρα περιμένει την επόμενο αντίπαλό της, μία εκ των Σβιόντεκ - Ριμπάκινα.

Η Σάκκαρη από την άλλη, έκανε ένα εκπληκτικό τουρνουά. Πέρασε μεγάλα εμπόδια και μάλιστα με ανατροπές, όμως δεν μπόρεσε εν τέλει να φτάσει στην πηγή, με την αντίπαλό της να είναι εμφανώς και πιο φρέσκια.

Το ματς

Η Σαμπαλένκα έκανε το break μόλις στο τέταρτο game του παιχνιδιού. Η Σάκκαρη αντέδρασε άμεσα. Απάντησε μειώνοντας σε 3-2, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς στη συνέχεια δεν μπόρεσε να μετουσιώσει το σερβίς της, με την Λευκορωσίδα να πετυχαίνει δεύτερο break.

Η αντίπαλος της Μαρίας ήταν κυρίαρχη σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, επιδείκνυε σταθερότητα και έβαζε δύσκολα στη Σάκκαρη. Έτσι, με τρίτο break η Σαμπαλένκα έκλεισε το πρώτο σετ με 6-2.

Η Σαμπαλένκα ξεκίνησε δυναμικά και το δεύτερο σετ, κάνοντας το break και το 2-0 στα games. Η Σάκκαρη μπόρεσε να αντιδράσει στιγμιαία, έσβησε το break και ισοφάρισε σε 2-2. Ωστόσο, η Λευκορωσίδα μπόρεσε να βρει νέο break, έβαζε δύσκολα στη Μαρία με τις επιστροφές της και πήρε προβάδισμα 4-2.

Η Νο2 αθλήτρια της παγκόσμιας κατάταξης εκμεταλλεύτηκε τα άσχημα νούμερα της Σάκκαρη στο δεύτερο σερβίς και έτσι έκλεισε το παιχνίδι με 6-3 στα games. Η Μαρία σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς όπου είχε περίπου 40 αβίαστα λάθη αυτή τη φορά έκανε μόλις 15. Αλλά είχε και μόλις εννέα winners, κάτι που δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

TAGS INDIAN WELLS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ