WIMBLEDON

Σάκκαρη - Ρους 2-0: Τυφώνας η Μαρία σε 49 λεπτά πέρασε στο δεύτερο γύρο του Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon
Η Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon © 2021 ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Παίζοντας με την αυτοπεποίθηση στα ύψη η Μαρία Σάκκαρη συνέτριψε 6-1, 6-1 την Αράντσα Ρους και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Μικρό αποδείχτηκε το εμπόδιο της Αράντσα Ρου για την Μαρία Σάκκαρη. Η 25χρονη Ελληνίδα ήταν απολαυστική και συνέτριψε την Ολλανδή με 6-1, 6-1 και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη η Μαρία Σάκκαρη έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα, το σερβίς της ήταν σταθερό και δημιούργησε απίστευτα προβλήματα στην Ολλανδή η οποία δεν μπορούσε να βρει τρόπο αντίδρασης.

Το γεγονός ότι η αναμέτρηση κράτησε μόλις 49 λεπτά αποδεικνύει τη σαρωτική εμφάνιση που έκανε η Σάκκαρη. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Στόσουρ - Ρότζερς οι οποίες αναμετρώνται αυτή την ώρα.

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Αράντσα Ρους για το Wimbledon
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Αράντσα Ρους για το Wimbledon 2021 ALBERTO PEZZALI / AP PHOTO

Το ματς: Η Αράντσα Ρους κράτησε εύκολα το σερβίς της στο πρώτο game του αγώνα με την Σάκκαρη να κάνει αρκετά εύκολα λάθη. Η συνέχεια του σετ ήταν όμως μία καταιγίδα.

Το σερβίς της 25χρονης Ελληνίδας βρήκε αμέσως ρυθμό, η Σακ κυριάρχησε σε όλα τα ράλι και η Ρους δεν έβρισκε τρόπο να απαντήσει. Ετσι, η Σάκκαρη πήρε τα επόμενα έξι games και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-1.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο σετ. Μόνο που αυτή τη φορά η Σάκκαρη δεν περίμενε καθόλου. Κατευθείαν έκανε break στην αντίπαλό της και μετέτρεψε το υπόλοιπο του σετ σε περίπατο.

Το τελικό 6-1, 6-1 καταγράφει σε απόλυτο βαθμό όλα όσα είδαμε στο κορτ, με την Σάκκαρη να ζωγραφίζει στο γρασίδι και με αφόρητη πίεση στα χτυπήματά της να μην αφήνει κανένα περιθώριο στην Ρους.

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ