WIMBLEDON

Σάκκαρη - Ρότζερς: Η Αμερικανίδα πήρε το πρώτο σετ, διακοπή λόγω έλλειψης επαρκούς φωτισμού

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Αράντσα Ρους στο Wimbledon
Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Αράντσα Ρους στο Wimbledon © 2021 AP PHOTO/ALBERTO PEZZALI

Η Σάκκαρη αντιμετώπισε τη Σέλμπι Ρότζερς για το δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον, με την Αμερικανίδα να κατακτά το πρώτο σετ, ωστόσο το παιχνίδι να διακόπτεται λόγω έλλειψης επαρκούς φωτισμού.

Η Μαρία Σάκκαρη αναμετρήθηκε με τη Σέλμπι Ρότζερς στο δεύτερο γύρο του Wimbledon 2021, με την Ρότζερς να κατακτά το πρώτο σετ, ωστόσο το παιχνίδι διακόπηκε, λόγω έλλειψης φωτισμού, με τη σύμφωνη γνώμη των δύο αθλητριών.

Η έλλειψη φωτισμού δεν είχε να κάνει με κάποια βλάβη, απλά δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός στο court όπου διεξαγόταν το παιχνίδι της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί αύριο, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, αναφορικά με την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, αλλά και το court στο οποίο θα διεξαχθεί.

Το πρώτο σετ

Η Σάκκαρη ξεκίνησε πολύ νευρικά στο πρώτο σετ, με την Ρότζερς να της σπάει το σερβίς στο τρίτο game, κάνοντας το 1-2. Η Σάκκαρη άρχισε να μπαίνει σταδιακά στο ματς και έκανε το break στο σερβίς της 28χρονης Αμερικανίδας αθλήτριας, στο έκτο game κάνοντας το 3-3.

Οι δύο αθλήτριες διατήρησαν τα σερβίς τους μέχρι το ένατο game, στο οποίο η Ρότζερς έκανε το δεύτερο break στο σετ, και έκανε το 5-4. Ωστόσο η Σάκκαρη έδειξε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε το δέκατο game, κάνοντας break στο break.

Στο 5-5, ήταν η σειρά της Ελληνίδας νο 15 στην παγκόσμια κατάταξη να σερβίρει, ωστόσο και πάλι η Ρότζερς έδειξε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε και τρίτο break, ανακτώντας εκ νέου το προβάδισμα (6-5). Η Αμερικανίδα έκανε το 7-5 στο δωδέκατο game και πήρε το πρώτο σετ.

Συνολικά η Σάκκαρη κέρδισε μόλις 7/20 πόντους πίσω από το 2ο σερβίς της, ενώ ολοκλήρωσε το σετ με 11 αβίαστα λάθη, έναντι 7 της Ρότζερς. Πλέον καλείται να εμφανίσει τον καλό της εαυτό για την ολική ανατροπή και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Wimbledon.

TAGS WIMBLEDON ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ