ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη-όνειρο, νίκησε την πρώην Νο1 Αντζελίκ Κέρμπερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά

H Mαρία Σάκκαρη σε αναμέτρησή της με την Σερίνα Γουίλιαμς στο US Open
H Mαρία Σάκκαρη σε αναμέτρησή της με την Σερίνα Γουίλιαμς στο US Open Ⓒ 2020 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Με 9 σερί κερδισμένα γκέιμς, η Μαρία Σάκκαρη σόκαρε την άλλοτε νούμερο 1 Αντζελίκ Κέρμπερ και με μια πληθωρική εμφάνιση τη νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) για να προκριθεί στα ημιτελικά του Grampians Trophy της Μελβούρνης.

Συγκεντρωμένη, αποφασιστική, απλά καταπληκτική! Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) την άλλοτε νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Αντζελίκ Κέρμπερ και προκρίθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/2) στα ημιτελικά του Grampians Trophy που διεξάγεται στη Μελβούρνη.

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε απίθανη εμφάνιση, επικράτησε με άνεση της αντιπάλου της και με την υποστήριξη των ομογενών έφτασε στην πρόκριση στην τετράδα του τουρνουά WTA 500 όπου θα αντιμετωπίσει την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ για τη μία θέση στον τελικό.

Το κακό ξεκίνημα και το 1-4 ήταν αρκετό για να πεισμώσει την Σάκκαρη, η οποία πήρε τα επόμενα εννέα γκέιμς (!!!) για να γυρίσει τούμπα το ματς, να προηγηθεί με 4-0 στο δεύτερο σετ και να φτάσει στον θρίαμβο επί της 33χρονης αντιπάλου της. Σε 76 λεπτά πέτυχε τον στόχο της, με 8άσους και 26 winners, ολοκληρώνοντας έτσι μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας της.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ