WTA

Σάκκαρη: Νίκησε σε φιλικό την Βοζνιάκι μπροστά σε 25.000 θεατές

Maria Sakkari of Greece, returns the ball during an exhibition tennis match against Caroline Wozniacki, of Denmark, at the Plaza de Toros bullring in Mexico City, Wednesday, Nov. 29, 2023. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Maria Sakkari of Greece, returns the ball during an exhibition tennis match against Caroline Wozniacki, of Denmark, at the Plaza de Toros bullring in Mexico City, Wednesday, Nov. 29, 2023. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Καρολίν Βοζνιάκι σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Μεξικό μπροστά σε περίπου 25.000 θεατές.

Την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική εμπειρία είχε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Καρολίν Βοζνιάκι στην εντυπωσιακή La Plaza de Toros στο Μέξικο Σίτι.

Η Σάκκαρη επικράτησε 6-3, 6-4 ωστόσο αυτό είχε μικρή σημασία σε σχέση με την εμπειρία του να αγωνίζεσαι μπροστά σε περίπου 25.000 θεατές.

Τόσοι υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Καρολίν Βοζνιάκι, όσο και εκείνη του Κάρλος Αλκαράθ με τον Τόμι Πολ που ακολούθησε.

Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή σε μια αρένα η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για ταυρομαχίες και μπορεί να χωρέσει μέχρι και 40.000 θεατές.

Μια γεύση από το εντυπωσιακό σκηνικό στην Plaza de Toros την ώρα του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη
Μια γεύση από το εντυπωσιακό σκηνικό στην Plaza de Toros την ώρα του αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη 2023 AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO


Να αναφέρουμε ότι στον αγώνα των ανδρών επικράτησε ο Κάρλος Αλκαράθ με 2-0 σετ και έδειξε να διασκεδάζει ιδιαίτερα τον αγώνα.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ