ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Ναβάρο 2-1: Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells

Maria Sakkari, of Greece, returns to Emma Navarro, of the United States, during a quarterfinal match at the BNP Paribas Open tennis tournament, Thursday, March 14, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, returns to Emma Navarro, of the United States, during a quarterfinal match at the BNP Paribas Open tennis tournament, Thursday, March 14, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) © 2024 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Σε έναν συγκλονιστικό προημιτελικό στο Indian Wells, ο οποίος είχε διάρκεια δύο ώρες και 56 λεπτά, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Έμα Ναβάρο με 2-1 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση και επικρατώντας με 2-1 σετ της Έμα Ναβάρο (Νο. 23) πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells. Ένα τουρνουά που της ταιριάζει γάντι, αφού φτάνει στις "4" για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Η επικράτηση της Σάκκαρη μάλιστα αποκτάει μεγαλύτερη αξία, δεδομένου ότι ήρθε με ανατροπή. Η Ναβάρο κατέκτησε το πρώτο σετ με 7-5, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πρώτη break στο 7ο game του αγώνα. Η Αμερικανίδα το πήρε πίσω στο αμέσως επόμενο game και στο 6-5 έσπασε για δεύτερη φορά το σερβίς της Μαρίας.

Το δεύτερο σετ ήταν εντελώς διαφορετική υπόθεση, αφού η Σάκκαρη προηγήθηκε με 3-0, κάνοντας δύο breaks στα πρώτα δύο σερβίς games της Ναβάρο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε τελικά εύκολα στην ισοφάριση με 6-2 και ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο τρίτο σετ, κάνοντας νέο break στο πρώτο σερβίς game της αντιπάλου της.

Η Ναβάρο έφερε τα πράγματα σε ισορροπία απαντώντας με δικό της break για το 2-2, όμως η Σάκκαρη έδειξε μεγαλύτερες αντοχές και στο 4-4 έφτασε στο πέμπτο και καθοριστικό break. Αμέσως μετά σέρβιρε για το ματς κι έκανε το 2-1, κερδίζοντας το τρίτο σετ με 6-4.

Επόμενη πρόκληση για τη Μαρία στα ημιτελικά, μία άλλη Αμερικανίδα, η Κόκο Γκοφ (Νο. 3), η οποία στις "8" κέρδισε εύκολα με 6-4, 6-3 τη Γιούε Γιουάν (Νο. 49). Σημειώνεται ότι η Σάκκαρη θα παίξει για 10η φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό ενός τουρνουά WTA 1000.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ