ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Ναβάρο 1-2: Ήττα για τη Μαρία στα προημιτελικά του Σαν Ντιέγκο

Maria Sakkari, of Greece, reacts during the WTA tennis tournament final match against Jessica Pegula, of the United States, in Guadalajara, Mexico, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Refugio Ruiz)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during the WTA tennis tournament final match against Jessica Pegula, of the United States, in Guadalajara, Mexico, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Refugio Ruiz) AP

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) ηττήθηκε 2-1 σετ (4-6,6-0, 6-7) από την Έμμα Ναβάρο (Νο61) και αποχαιρέτησε στα προημιτελικά του 500αριού τουρνουά στο Σαν Ντιέγκο.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Έμμα Ναβάρο (Νο61). Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε 2-1 από την Αμερικανίδα και αποχαιρέτησε το 500άρι τουρνουά στο Σαν Ντιέγκο από την προημιτελική φάση.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυναμικά στο σετ, κάνοντας το break, ωστόσο η Ναβάρο είχε απάντηση σπάζοντας δύο συνεχόμενες φορές το σερβίς της Μαρίας. Κατάφερε έτσι να κλείσει το σετ επικρατώντας 6-4.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε φουριόζα στο δεύτερο σετ και με τρία breaks έκανε το απόλυτο 6-0, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της, οδηγώντας το παιχνίδι στο τρίτο σετ.

Εκεί οι δύο αθλήτριες πήγαιναν χέρι-χέρι, με την αναμέτρηση να καθορίζεται στο tie break. Η Ναβάρο επικράτησε 7-4 και μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ