NOTTINGHAM OPEN

Σάκκαρη - Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια 1-2: Ήττα και αποκλεισμός για την Μαρία στο Nottigham Open

Maria Sakkari of Greece returns to the Czech Republic's Marie Bouzkova in a Women's singles match during day three of the Wimbledon Tennis Championships in London, Wednesday, July 3, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Maria Sakkari of Greece returns to the Czech Republic's Marie Bouzkova in a Women's singles match during day three of the Wimbledon Tennis Championships in London, Wednesday, July 3, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Nottingham Open ολοκληρώθηκε στα προημιτελικά, αφού η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια επικράτησε 2-1 σετ κόντρα στην 26χρονη Ελληνίδα και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Nottingham Open. Η 26χρονη Ελληνίδα μετά από μεγάλη μάχη ηττήθηκε 2-1 σετ από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και ολοκλήρωσε την παρουσία της.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Σάκκαρη ήταν φανερά εκνευρισμένη, ξέσπασε στη ρακέτα της, τα έβαλε 2-3 φορές με τον διαιτητή και γενικότερα έδειχνε να είναι ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελε.

Παρ' όλα αυτά η Σάκκαρη το πάλεψε μέχρι τέλους και προσπάθησε να φτάσει στη νίκη δίχως ωστόσο να τα καταφέρει κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη.

Το ματς: Στην αρχή του αγώνα οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς του μέχρι το πέμπτο game. Τότε η Βραζιλιάνα κατάφερε να κάνει το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-2.

Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε και κατάφερε να πάρει πίσω το break και να μειώσει σε 5-4. Ωστόσο, η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια κατάφερε με νέο break να κλείσει το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα εκτυλίχθηκαν διαφορετικά. Η Σάκκαρη βελτίωσε σημαντικά το πρώτο σερβις της, δεν έδωσε κανένα απολύτως δικαίωμα στην αντίπαλό της για να διεκδικήσει κάποιο break.

Αντίθετα, η Μαρία Σάκκαρη δημιούργησε πέντε break points, εκμεταλλεύτηκε το ένα από αυτά το οποίο ήταν υπεραρκετό για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-4.

Στο τρίτο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το όγδοο game. Εκεί η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια έκανε το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το ματς με 6-3.


TAGS NOTTINGHAM OPEN WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ