ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Μούτσοβα: Για την πρόκριση στις "8" της Μαδρίτης

H Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αναμέτρησής της με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς
H Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια αναμέτρησής της με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς Ⓒ 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται με την Καρολίνα Μούτσοβα την Τρίτη (4/5, 14:00) στη Μαδρίτη με φόντο μια θέση στην οκτάδα του τουρνουά.

Στον 5ο προημιτελικό της στο φετινό WTA Tour, θέλει να προκριθεί η Μαρία Σάκκαρη η οποία το μεσημέρι της Τρίτης (4/5, 14:00 COSMOTE TV) αντιμετωπίζει την Καρολίνα Μούτσοβα στο κεντρικό court του Caja Magica για τον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open.

Η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αγωνίζεται στο 8ο τουρνουά της φέτος και από τα εφτά προηγούμενα έχει φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά, σε τέσσερις περιπτώσεις.

Σάκκαρη και Μούτσοβα θα συναντηθούν για δεύτερη φορά, μετά τη νίκη της Σπαρτιάτισσας επί της Τσέχας το μακρινό 2016, με 2-0 σετ

Η Μούτσοβα, Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Ναόμι Οσάκα στο 2ο γύρο της Μαδρίτης και σίγουρα αποτελεί μια πολύ δυνατή αντίπαλος για τη φορμαρισμένη Sakkattack.

Από την άλλη, το Νο16 του ταμπλό και Νο19 στον κόσμο, κέρδισε με ανατροπή την Αμάντα Ανισίμοβα στον 1ο γύρο ενώ στο 2ο κέρδισε 2-0 σετ την Ανέτ Κονταβέιτ.

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα διασταυρωθεί στα προημιτελικά με το ζευγάρι Παβλιουτσένκοβα-Μπράντι.

WTA MADRID OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ MADRID OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ