ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Μούχοβα 1-2: Εκτός συνέχειας του Cincinnati Masters η Ελληνίδα τενίστρια

Maria Sakkari, of Greece, reacts during the WTA tennis tournament final match against Jessica Pegula, of the United States, in Guadalajara, Mexico, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Refugio Ruiz)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during the WTA tennis tournament final match against Jessica Pegula, of the United States, in Guadalajara, Mexico, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Refugio Ruiz) AP

Ήττα με 2-1 και αποκλεισμός για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Καρολίνα Μούχοβα στην φάση των "16" του Cincinnati Masters.

Εκτός συνέχειας από το Cincinnati Masters τέθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία γνώρισε την ήττα από την Καρολίνα Μούχοβα με 2-1 σετ στην φάση των "16".

Η Καρολίνα Μούχοβα πατούσε καλύτερα στο κορτ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, πήρε το πρώτο σετ με 6-3 στα games, την ώρα που η Μαρία Σάκκαρη έψαχνε ακόμα τα πατήματά της, τα οποία βρήκε στο δεύτερο.

Η Ελληνίδα τενίστρια εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένη και με σχετική άνεση έφτασε στην ισοφάριση με 6-2 στα games. Στο τελευταίο και καθοριστικό σετ όμως, η Μούχοβα δεν άφησε περιθώρια στην Σάκκαρη και με 6-3 πήρε το τρίτο σετ, όπως και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στον επόμενο γύρο, η Τσέχα τενίστρια θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα σε Μπούζκοβα και Πέγκουλα.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ CINCINNATI MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ