ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Μετά από τη Ρώμη σιχάθηκα το τένις, ο Τσιτσιπάς με εμπνέει πολύ"

Η Μαρία Σάκκαρη απογοητευμένη σε αγώνα στο Αυστραλιανό Όπεν
Η Μαρία Σάκκαρη απογοητευμένη σε αγώνα στο Αυστραλιανό Όπεν AP PHOTO/ANDY WONG

Για τις δύσκολες στιγμές νωρίτερα στη σεζόν, για το ματσάρισμα με την Σόνια Κένιν, αλλά και για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά από την πρόκρισή της στις 16 του Rolland Garros.

Συγκεντρωμένη και αποφασιστική, η Μαρία Σάκκαρη νίκησε το Σάββατο (5/6) την Ελιζέ Μέρτενς, προκρίθηκε στις 16 του Roland Garros και στη συνέχεια παραδέχθηκε πως πριν από το Γαλλικό Όπεν έφτασε στα όριά της.

"Μετά από τη Ρώμη, σιχάθηκα το τένις για μερικές ημέρες. Έκανα όμως ένα μπρέικ και το ξανααγάπησα. Ο προπονητής μου, ο Τομ Χιλ, μου έδωσε όσο χρόνο χρειαζόμουν και μου είπε να γυρίσω όποτε είμαι έτοιμη. Μετά από μερικές ημέρες, βρισκόμουν ξανά στην προπόνηση. Εχω ανθρώπους που με καταλαβαίνουν, μου αφήνουν χώρο. Πήρα μερικές ημέρες ρεπό και πήγα σε ένα νησί για να χαλαρώσω, δεν έκανα τίποτα και σύντομα έστειλα μήνυμα στον προπονητή μου για να του πω πως είμαι έτοιμη. Όταν ήρθε στην Ελλάδα, όλα έγιναν πιο εύκολα. Είναι ωραίο να έχεις έναν τέτοιο προπονητή, είναι χαλαρός" ήταν τα λόγια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στη συνέντευξη Τύπου.

Για τον αγώνα με την Μέρτενς και για την επόμενη αντίπαλό της, Σοφία Κένιν, η Σάκκαρη είπε πως: "Έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου εδώ και πολύ καιρό. Εκμεταλλεύθηκα τις ευκαιρίες στο τρίτο σετ και το διπλό μπρέικ μου έδιωξε το άγχος. Η Κένιν έπαιξε πέρυσι στον τελικό, δεν υπάρχουν ούτως ή άλλως εύκολοι αντίπαλοι σε αυτή τη φάση. Προσωπικά τις σέβομαι όλες, φυσικά και τη Σόνια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο, δώσαμε δυνατά ματς στο παρελθόν, θα είναι άλλη μια μάχη".

Κλείνοντας, η Σάκκαρη παραδέχθηκε πως "ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εμπνέει πολύ. Με εμπνέει με όσα έχει καταφέρει και είναι σημαντικό να βρίσκομαι δίπλα του σε αυτό το ταξίδι".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ